Kobi ve Aile Firmaları İçin İnovasyon | İstanbul Moda Akademisi
Eğitimler
 

Kobi ve Aile Firmaları İçin İnovasyon

Süre: 6 saat

Katılım Ücreti: 200 TL

Gün ve Saat: Perşembe 10:00 – 17:00

Eğitim Tarihi: 02 Kasım 2017

Eğitim Yeri: İHKİB / Dış Ticaret Kompleksi / Yenibosna

*İTKİB üyelerine %50 indirim uygulanır.

*İTKİB üyelerine %50 indirim uygulanır.

İçerik:

Bölüm 1:  2023’te bizi nasıl bir dünya bekliyor?   
Bölüm 2:  Dünya’daki inovasyon uygulamaları hakkında +1,700 firma üzerinden yapılan araştırmalar ve analizi 
Bölüm 3:  Türkiye’deki KOBİ ve aile firmalarının devreye alabileceği inovasyon uygulamaları 
Bölüm 4:  ArGe ve ÜrGe uygulamalarının ötesinde neler yapılabilir
Bölüm 5:  Bütçe yönetimi ve İnovasyon kültürünün yerleşmesi için Maden ve Metal sektöründe alınabilecek Hibe ve Teşvik programları, bunlara başvuru yöntemleri 

Eğitimimizin ana amacı küçük ve orta büyüklükteki aile firmalarının uygulamaya alabileceği inovasyon uygulamalarını tanıtmaktır.  2023’e yaklaşırken, global gelişmeler ve bu gelişmelerin iş dünyasına iz düşümlerini konuşacağımız eğitimimizde, özellikle dünyadaki tekstil ve konfeksiyon üreticilerinin inovasyon uygulamalarına, süreçlerine ve dünya piyasasına yaklaşımlarına değineceğiz. 

İnovasyon kültürünün kurumsallaşma sürecini tamamlamış, geniş insan ve maddi kaynaklara sahip büyük oyuncuların tekelinde olmadığını konuşacağımız paketimizde, aile firması olan KOBİ’ler için yalın, ölçeklendirilebilir stratejileri ve devletin bu kültür altyapısı için hazırladığı değerli teşvik ve hibe programlarını anlatacağız.  
İki günlük eğitimimiz özellikle firma sahipleri, üst düzey yöneticiler ile stratejilere yön veren değerli yöneticiler için hazırlanmıştır. 

PROGRAM İÇERİĞİ

Egitmen: Selin Sarıkaya

İş hayatına 1998’de Koç Holding’de başladı. Beko ve Arçelik'te İhracat Sorumlusu olarak çalıştı. Holding bünyesinde TQM (Kalite Yönetimi) projelerinde ve KalDer projelerinde görev aldı.  2004 yılında  perakende sektörüne geçiş yaptı,  Shanghai’da LC Waikiki'nin Çin ofisini açtı. 2010 yılına kadar grubun Çin, Vietnam üretimlerini ve Asya'daki operasyonlarını kurdu ve yönetti. Perakende sektöründe yeni kurulan veya yeniden yapılanan organizasyonlarda görev alan Selin Sarıkaya, Flo’da perakende direktörü, Desa’da Marka direktörü ve Miroglio Ayayadın grubunda İpekyol, Machka ve Twist markalarının üretim departmanlarını yönetti.Halen  Bilgi Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesinde öğretim görevlisi olan Selin, kurucusu olduğu Idealab bünyesinde perakende danışmanlığı ve gelişim atölye çalışmalarını sürdürmektedir.Selin Sarıkaya, Robert Kolej ve Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezundur.

 

İMA Eğitimlerine Başvurmak için Formumuzu Doldurun...